• BLOGG

Träningsperiod..

Det kom lite regn på måndag så det blev perfekt träningsbana på tisdagens intervalljobb. Vi körde 5 x 800 m i 1.43 tempo och dom flesta ligger runt 76 i puls på det. I fredagsjobbet var det åter torrt och mycket lös bana så då är det bara att backa några sekunder annars sticker pulsen i väg.

Nu är en ny träningsperiod  på sex veckor avklarad. Det har varit svårtränat några veckor när det är så lösa banor. Även om hästarna inte växt så många cm på höjden så har dom lagt på sig bra med muskler dom sista veckorna när det blev varmare väder. Det blir nu rast vila några dagar dels för att hästarna ska mätas, uppdateras på hemsidan, skos, väntar fortsatt på tandläkaren och ha koll så att inte vi åker på någon förkylning.

Därefter är det fortsatt 5 x 800 m som gäller fram till att hästarna åker till Lökene.
Inom två veckor kommer Buskröjaren och slår dikeskanter runt vägar och banor.
När han är klar kommer fotografen och tar nya bilder på alla hästarna.

Veckans ris: Det kom väldigt lite regn den här veckan så det är fortsatt mycket torrt på banor och i hagar, idag har det var + 30 grader från en klarblå himmel. Det är några som hostat (men ingen temp) nu under helgen!

Veckans ros: Nu är det bara ett par veckor kvar innan det är dags för höskörd, det växer så det knakar nu!

Veckans resultat: En andraplats till treåriga Star Pulsion i Örebro.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-