• BLOGG

Blandat..

Välväxt, mankhöjd 210 cm! Välväxt, mankhöjd 210 cm!

En blandad vecka, banan underfrös ett par dagar men ett snabbt ingripande av LBC och 150 ton nytt material så var det full körning. Som tur är så fortsätter hästarna att släppa vinterpälsen trots att det blev riktigt kallt några dagar. Fortsätter dom två veckor som är kvar med samma distans som alla klarar med lätthet. Kan det finnas möjlighet att få av broddskorna innan vi börjar med intervallträningen v12? Ska även försöka få nya bilder på hästarna men då måste vi ha sol några dagar och det är ju inte så lätt vad det verkar!

Veckans Ris: Nu har travbanorna i Värmland varit i ett uselt skick en längre tid..

Veckans Ros: Mad Image blev vår miljonär nr 33..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Global mazerine på Solvalla. En andraplats till Tintin på Gävle. Seger till Global Nirvana på Mantorp..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-