• BLOGG

Blandat..

Välväxt, mankhöjd 210 cm! Välväxt, mankhöjd 210 cm!

En blandad vecka, banan underfrös ett par dagar men ett snabbt ingripande av LBC och 150 ton nytt material så var det full körning. Som tur är så fortsätter hästarna att släppa vinterpälsen trots att det blev riktigt kallt några dagar. Fortsätter dom två veckor som är kvar med samma distans som alla klarar med lätthet. Kan det finnas möjlighet att få av broddskorna innan vi börjar med intervallträningen v12? Ska även försöka få nya bilder på hästarna men då måste vi ha sol några dagar och det är ju inte så lätt vad det verkar!

Veckans Ris: Nu har travbanorna i Värmland varit i ett uselt skick en längre tid..

Veckans Ros: Mad Image blev vår miljonär nr 33..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Global mazerine på Solvalla. En andraplats till Tintin på Gävle. Seger till Global Nirvana på Mantorp..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-