• BLOGG

Toppform...

Den här veckan har väldigt många visat att toppformen sitter som den ska, normalt brukar det vara trötta kroppar nu men dom visar mycket energi, bra spänst och sjunkande puls, ca 1.37-38 tempo har vi kört.

Två stora älgar har bevakat oss varje dag med stort intresse...

Nu blir några dagars vila med skoning, avmaskning och mätning av alla hästarna. Under veckan har Björn Holgersson varit här och tittat på Macho Look som joggar på i fin stil,  Nisse Lönn var här och provkörde sin egen The Pearl många + på båda..
 
Veckans Ris: Inget att gnälla på.. 
Veckans Ros: Oj, sol och +24 grader det var länge sedan..
Veckans Topp Tre: Brasil Boko, Inspired Love, Offside
 
Veckans Starter: Seger på V75 för Ågårds Lars, Mr Picolit vann på Åby, Mountain Dew och Hubbub var tvåa på Årjäng, Andoverandout och Sidi Bousid var trea på Färjestad samt en tredje plats för Guinewere på Årjäng.
 
//Mats

Bloggarkiv