• BLOGG

Isbana..

Bara en vecka kvar till Prix D'Amerique Bara en vecka kvar till Prix D'Amerique

Nu har vi ren isbana på land att träna på. Isen på sjön kan vi nog glömma även i år då det är alldeles för ostadigt väder. Lite sega ben i början av veckan då vi har bytt underlag fram och tillbaka i flera veckor. Den is som nu ligger på banan klarar en hel del plusgrader.  Mycket bättre tryck både i körning och i hagar i slutet av veckan, så formen på samtliga är i stigande. Vi nöter på med samma träningsmängd även kommande 3 veckor.

Veckans Ris: Att ha en avfuktare som låter som ett reaplan i köket i 8 veckor.

Veckans Ros: Härligt när dagarna blir längre nu framöver.

Veckans Resultat: Inte en pallplats så långt ögat når den här veckan..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-