• BLOGG

Klart..

Valnes Leonardo Valnes Leonardo

Så är då ytterliggare en grundträningsperiod avklarad. Trots att det fryser på nätterna så har banan och hagarna torkat upp mycket bra här veckan. Lite piggare ben har det varit när det varit mycket lättare bana. Körde några intervaller på rakbanan när fotografen varit här och det har fungera mycket bra. Lite välbehövlig vila är det som gäller kommande vecka.Vi får ladda på med extra vitaminer nu så att alla släpper vinterpälsen så fort som möjligt. Nu är det sommarskor, mätning och uppdatering på hemsidan. En väghyvel kommer och drar rätt vägar och banor.

Veckans Ris: Så länge isen på sjön ligger kvar blir det ingen värme!

Veckans Ros: Bengt som fixat fina bilder som vanligt även om dimmoln som kom och gick ställde till det med ljuset!

Veckans Resultat: Andraplatser till Symphonic Ida och Mellby Eye Catcher på Mantorp. Seger till Mr Creation på Örebro.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-