• BLOGG

Sven..

Så har vi då fått ploga snö för första gången den här vintern! Så har vi då fått ploga snö för första gången den här vintern!

En besvärlig vecka har det varit. Vi hann få på banan några hundra ton material när ett riktigt ösregn drog in, sedan frös det på och blåste rejält, Som avslutning av veckan fick vi  ett par dm snö. Alla hästarna är uppdaterade och många har växt på bra en tid nu med riktigt bra puls på många. Så nu kan vi börja jobba på en ny sexveckorsperiod om inte vädret ställer till det. Det blev snabbt broddföre så det var bara att börja spika vinterskor det..

Veckans Ris: Sven och ett rejält snöfall..

Veckans Ros: Alla hästarna är friska och riktigt laddade inför kommande träningsperiod..

Veckans Resultat: En tredjeplats till BB Tigger i E-3 revanchen på Romme. Andraplatser till Isac Roc och Tycko Star på Färjestad. Segrar till Lovelorn och Tintin på Mantorp, Jula in Focus på Romme och Cummin på Färjestad,

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-