• BLOGG

Guldvecka..

Shestheholepackage går från klarhet till klarhet Shestheholepackage går från klarhet till klarhet

Nu börjar det bli riktigt fina prestationer under veckans intervallträning, då flertalet rör sig mycket bra i fem 700m intervaller i 1.40 - 1.45 tempo, fortsätter i samma tempo men ökar med en intervall nästa vecka.

Några små balansjusteringar är fixade så nu är alla riktigt på G. 

Alla växer ordentligt nu och lägger på sig mer muskler för varje vecka som går. En del vinterpäls återstår men det tar hårt på den nu.

Har haft besök av trevliga delägare till Shestheholepackage och Checkpoint från Göteborg idag som sett sina hästar gått jobb, jag kan säga att Checkpoint är naggande god och mycket fin, men Shestheholepackage är helt överlägsen allt, de var mycket nöjda när de åkte härifrån.

Två stycken riktigt bra treåriga debutvinnare den här veckan och många som kvalat.

 

Veckans Ris: Tjälen börjar gå ur marken nu så staketen i hagarna ser ut som plockepinn..

 

Veckans Ros: Hockey Guld till Färjestad och Olympia Guld till Brioni.

 

Veckans Topp Tre: Shestheholepackage, Countdown, Frans Håleryd.

 

Veckans Resultat: Tredjeplatser för Ågårds Ludde och The Man i V75 finalerna på Åby, Holger Roc och Eyeshadow på Årjäng, Ninotchka var tvåa på Åby, vinnare är All In Boko och Miss Shape på Färjestad, Mountain Dew på Mantorp och Eros Håleryd på Årjäng.

Bloggarkiv