• BLOGG

Planering..

Readly Express suverän vinnare av Svenskt Travderby 2016! Readly Express suverän vinnare av Svenskt Travderby 2016!

Fortsatt tömkörning under veckan. Jobbar med dressyrkörning nu och vi har några dagar kvar innan det är klart för att sätta i vagn. Planering för hämtning av 1 åringar nu. En Malmötur och en Stockholmstur blir det. En kommer på tisdag från Norge.

Veckans Ros: En nätt 120 mila resa med Olle Goop till fam Rishaug i Trondheim för att titta på fina 1 åringar och föl från deras BR uppfödningar.

Veckans Resultat: Tredjeplats till Time is Money på Mantorp. Andraplatser till Jula Princess på Örebro och treåriga debutanten Dynamique d'am i Frankrike. Segrar till Frerry Boko på Mantorp, Mellby Estella och Mellby Espri på Åby samt V75 seger till Reckless på Jägersro.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-