• BLOGG

Under vatten..

Det gick inte som beräknat den här veckan då regnet ställde till det. Då tjälen inte har släppt så rinner vattnet inte undan utan det är ren välling bitvis i banan. All snö är nu borta. Det har även blivit stora hål i isen på sjön.
Lugn jogging även den här veckan. Alla är nu sommarskodda och uppdaterade på hemsidan.
Det kommer förmodligen att bli rejäl tillväxt på många nu när det blir varmare. Det är inte många som växt ngt speciellt på höjden under vintern men däremot har dom lagt på sig bra med muskler och ser fina ut i kroppen. 
516 kg Panicos är numera valack!

Veckans Ris: Ett par dagar med mycket regn gjorde banorna riktigt tunga!

Veckans Ros: Många vårtecken den här veckan: Travet slår upp portarna i Årjäng, första tranorna har landat, svanar, tofsvipor, canadagäss och två stora örnar har slagit sig ner!

Veckans Resultat: En tredjeplats till Armagnac på Årjäng. Han blev förste treåring att starta 2018! En andraplats till Ragazzo da Sopra i V75 finalen på Solvalla. Segrar till Symphonic Ida på Åby och Dominator i Frankrike.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-