• BLOGG

Vilka prestationer..

Readly Express vinner Svenskt Travkriterium 2015 Readly Express vinner Svenskt Travkriterium 2015

Vi körde ett sista intervalljobb i tisdags med lite blandade insatser, det kändes som lite sega ben på några håll. På torsdagen lämnade:
Mellby Estella, New Rae, Hölivägga Vick, Ragazzo da Sopra och Othello Brodde, The Mission åkte hem till ägaren på lördag. Ett stort tack till samtliga ägare och lycka till i framtiden. Nu är det full rulle på tömkörningen. Macarena och Mellby Free är satta i vagn under veckan. Sen är det tvättning  av stallet på menyn. Två nya in den här veckan: O.P. Roc ägare Högtorps Gård och Petra Montana ägare Pålandet AB.

Veckans Ris: Surt med galopp i spetskörningen med MT Kingofthehill...

Veckans Ros I: Spoil Me på nytt världsrekord 1.11.5 2140 m i Oaks.

Veckans Ros II: Readly Express på nytt svenskt rekord 1.12.8 2640 m i Kriteriet.

Veckans Resultat: Tredjeplatser till New Generation och Cummin på Solvalla, Preludio As på Axevalla och Stella Rhode på Halmstad. En andraplats till Time Is Money på Solvalla.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-