• BLOGG

Elitloppet..

Kanonprestation av Mellby Free! Kanonprestation av Mellby Free!

En blandad vecka med träning, skoning, avmaskning och mätning (kommer uppdatering på hemsidan).
Tömkörningen går riktigt bra och det blir säkert vagn för dom flesta i slutet av veckan.

Veckans Ris: Elitloppet var en märklig tillställning med en vinnare som hade gjort vilken islandshäst som helst avundsjuk, en tvåa som hade en kusk som borde köra folkrace i stället, Makethemark var klart bäst, Svanstedt satt och sov när han körde upp i vagnen och fick galopp, där rök en fin placering!

Veckans Ros: Avtackningen av Readly Express från Solvallapubliken var mäktigt, det har varit många otroligt bra prestationer genom åren!

Veckans Resultat: En tredjeplats till Tyra Palema på Axevalla. Andraplatser till Islamorada på Bergsåker, Mellby Glorious och Ferry Boko på Solvalla. Segrar för Superieur Wine på Färjestad och Mellby Free på Solvalla.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-