• BLOGG

Tre nya..

Tre st nya ettåringar har kommit in den här veckan, Entertainer C, New Generation och en Italiensk hingst e From Above. Tömkörningen fortsätter där alla körs varje dag utan några större problem, har väl ngn vecka till innan dom första är i vagn. Nu är det en kvar som ska gå Premielopp sen är alla klara!

 

Veckans Ris: Var väl några galopper för mycket i Derbyloppen idag!!

 

Veckans Ros: Till dom båda Derbyvinnarna Pato och Red Red Red!

 

Veckans Resultat: Godkända premielopp för Tycko Star 1.30.9 Apalachicola 1.29.3 och Global Pearl 1.29.5 på Färjestad. Tredjeplatser för Lovelorn på Axevalla, June Avenue i Kriteriekval på Bjerke och Johan Roc på Solvalla. Segrar för Global Investment och Global Mazerine på Åby, Ed Rapide och Isac Roc på Årjäng..

 

// mats

Bloggarkiv