• BLOGG

Sen..

Sebastian K's makalösa 1.07.7 Sebastian K's makalösa 1.07.7

Har tyvärr blivit sen med uppdateringarna på hemsidan. Ska även bli nya bilder så fort solen visar sig, vi hann med två innan det började regna.. Allt hö är nu bärgat och klart med några minuter tillgodo. Många fina i fredagens intervaller på kanonbana. Nu är vi igång med sista träningsperioden innan hästarna åker till Lökene! 

Veckans Ris: Kallt och bara regn..

Veckans Ros: Global Mazerine blev miljonär nr 33

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Sarasota på Bjerke och Caddie Express på Åby. Segrar till Global Mazerine i Frankrike, Edlance, Dominator och Jula in Focus på Åmål,Valnes Disa på Axevalla och Junior Troy på Mantorp..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-