• BLOGG

Omstart...

Veckan började med mycket pigga ben på en lätt joggingtur, sedan kördes 4*700 m på tisdag och samtliga gick sina intervaller mellan 1.40 och 1.45 även om det var lite vingligt och någon såg rosa elefanter i diket så var det överlag riktigt bra!

På torsdag morgon hade 17 st några tiondelar höjd temp som varade i tre dagar, då vi gått på några dagar från -15 till många plusgrader och regn, vaccinering och att dom släpper vinterpälsen nu så kan det bli så!

Idag på söndagsmorgonen så var alla feberfria så vi gör en omstart den här veckan som kommer så vi ser att allt fungerar som det ska.
 
Veckans Ris: En febertopp på några tiondelar stör ritningarna...
Veckans Ros: Olle Goop och Global Investment för V75 segern i uttagningen till Olympiatravet...
 
Veckans Starter: En 2:a plats för Tiffany Brodda på Solvalla, även Dollar Sund var 2:a på Åby medan Ågårds Ludde och Super Mack Håleryd segrade på Åby, Dunder Nalan avslutade veckan med en 3:e plats på Färjestad.

//Mats

Bloggarkiv