• BLOGG

Sent om sider..

OS London 2012 OS London 2012

Sent om sider har jag fått till några rader, det är redan fyra st tvååringar som ska gå premielopp nästa vecka, tre på Bjerke och en på Färjestad. Alla har gått rundbanejobb och skött sig i 1.35 tempo. Två nya ettåringar har kommit under veckan. Tvättning av stallar och lite reparationer av stallar och hagar står på agendan innan det blir fullt i boxarna av nya ettåringar. 

 

 Veckans Ris: Riktigt dåliga unghästbeten ser det ut att vara runtom i landet..

 

Veckans Ros I: OS

Veckans Ros II: Olle Goop åter champion

Veckans Ros III: Ready Cash joggade 10.4 2300m

 

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Shamroc Best på Arvika och Bowie Boko på Mantorp. Andraplats för Brasil Boko på Solvalla. Segrar till Latitude Broline och Ed Rapide på Mantorp, Queque Part och Isac Roc på Arvika, Powerful Man på Biri och Tristan des Bosc i monte på Åby..

 

//mats

Bloggarkiv