• BLOGG

God Jul

Full fart på träningen har det varit även den här veckan. Fortsatt mycket fin träningsbana, minusgrader och bra med snö i banan och hagarna.
Det var sista veckan på den här sexveckors träningsperioden. 
Mack Joe och Kid Emerald joggar tre km.
Quick Avenue och Cocoa  Avenue körs som övriga nio km. 
Några dagars vila nu med avmaskning, några som ska vaccineras, mätning samt uppdatering på hemsida kommer löpande under veckan.

Veckans Ris: Några stygn blev det på L'amour Printemps när hon trampade sig i hagen!

Veckans Ros: Gamla bondepraktikan håller än, Anders slaskar och Julen braskar!

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Jula Extreme på Åby och Islamorada på Bollnäs. En andraplats till Silent Hill på Mantorp.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-