• BLOGG

Full rulle..

Höskörden säkrad för ytterliggare 1 år! Höskörden säkrad för ytterliggare 1 år!

Vi har nu avslutat ytterliggare en sexveckors träningsperiod. Alla är eller närmar sig absolut toppform, bra styrka och det är riktigt fina travare. 1.32 - 35 tempo med ca 80 i puls. Nu blir det några dagars vila med skoning, mätning och uppdatering på hemsidan. Arvikafotografen har tagit nya fina bilder på hästarna. Det fattas tre st som kommer direkt det blir solsken igen, det går inte att få fina bilder med molnigt väder!

Veckans Ris: Den här veckan har bromsen svärmat ngt alldeles vidrigt. Det har inte gått att ha hästarna ute mitt på dagen.

Veckans Ros: Till Bonn Emil som fixade slåttern!

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Prawns och Apalachicola på Lycksele. Andraplatser till Reckless på Halmstad och Elma's Rose på Åmål.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

  • Roger Backström » Sista vinterveckan?:  ”Tack för informationen! Verkligen jättefina bilder på hästarna, det syns verklig..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-