• BLOGG

Full rulle..

Höskörden säkrad för ytterliggare 1 år! Höskörden säkrad för ytterliggare 1 år!

Vi har nu avslutat ytterliggare en sexveckors träningsperiod. Alla är eller närmar sig absolut toppform, bra styrka och det är riktigt fina travare. 1.32 - 35 tempo med ca 80 i puls. Nu blir det några dagars vila med skoning, mätning och uppdatering på hemsidan. Arvikafotografen har tagit nya fina bilder på hästarna. Det fattas tre st som kommer direkt det blir solsken igen, det går inte att få fina bilder med molnigt väder!

Veckans Ris: Den här veckan har bromsen svärmat ngt alldeles vidrigt. Det har inte gått att ha hästarna ute mitt på dagen.

Veckans Ros: Till Bonn Emil som fixade slåttern!

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Prawns och Apalachicola på Lycksele. Andraplatser till Reckless på Halmstad och Elma's Rose på Åmål.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-