• BLOGG

Mixat..

Nahar och Robert Berg hade lekstuga i Elitloppet! Nahar och Robert Berg hade lekstuga i Elitloppet!

Det har varit fullt upp ett tag nu så jag slår ihop ett par veckor. Förra veckan var en normalvecka. Körde sex intervaller strax under 1.40 och Challenge Hornline, Bonbon, From Rosemary, Charmant Hornline har joggats. På tisdag kom Olle Goop hit och provkörde men tyvärr så kom det ett riktigt skyfall på morgonen så banan blev mycket tung. Trots det så travade alla ca 1.32 tempo och skötte sig mycket bra.. Nu är det bråda dagar då alla ska skos, vaccineras, avmaskas samt mätas och uppdateras. Några dagars vila för hästarna, rehabgruppen jobbar vidare även nästa vecka.

Veckans Ris: Regntunga banor, enda minuset när Goop var här..

Veckans Ros: Ågårds Ludde och Brasil Boko blev miljonärer

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Ågårds Ludde på Åby och Don Capitano på Jägersro. Andraplatser till Ride The Wave och Countdown på Färjestad. Seger till Brasil Boko på Färjestad som blev vår 30:e miljonär..

Bloggarkiv