• BLOGG

Isbana..

Efter ett par dagar så kunde vi äntligen börja köra på sjön, nyplogad is och strålande solsken i 10 minusgrader, perfekt med andra ord. Tolv km klaras av lekande lätt, det smällde och dånade i isen så även den trögaste gick med svanslyft och med rejält höjd puls. Mycket bra för alla att få sträcka ut i bra tempo och skönt att slippa tunga backar ett tag nu. Turid Grattum och Ragnar Fritz från Norge var här och tittade på sin Sweet Frecel som har hittat en hysterisk formtopp på isen. 

 

Veckans Ris: Inget att gnälla på..

 

Veckans Ros: Vad är Sunshine Meadows i Florida och Grosbois i Frankrike mot sjöis i Åmotfors??

 

Veckans Topp Tre: Global Pearl, Sweet Frecel, Island Two..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Global Nirvana På Axevalla, andraplatser för Tristan des Bosc och Jacques på Åby..

 

//mats

Bloggarkiv