• BLOGG

Bra flyt..

Det står: Stark som en oxe i tipset!! Det står: Stark som en oxe i tipset!!

Vi har haft riktigt flyt med banorna under veckan, ett par dm blötsnö blandat med ordentligt med regn gjorde sjön okörbar några dagar, så vi fick köra slingan på land istället. På fredag var det två dm vatten på isen, då började det blåsa ordentligt samtidigt som man stängde dammluckorn ovanför Arvika vilket betyder att isen höjer sig på mitten och allt vatten blåste av. På lördag var det torrt och så blev det tio minusgrader = kanonbana igen!! Hästarna jobbar på fortsatt riktigt bra och samtliga är nu uppe på tolv km, med bra tempo och många är under kraftig utveckling. Fortsätter med samma träningsdos även nästa vecka..

 

Veckans Ris: Förlust i VM finalen i bandy på hemmaplan..

 

Veckans Ros: Hedershästen Global Investment som nu passerat sju miljoner..

 

Veckans Resultat: Segrar för Isac Roc på Mantorp och Global Investment på V75 i Karlstad.

 

// mats

Bloggarkiv