• BLOGG

Full fart..

Brilliano FF en av flera som gått Premielopp under veckan.. Brilliano FF en av flera som gått Premielopp under veckan..
Nu är det full fart på Premiehästarna fem st var ute och visade upp sig under veckan. Vi fortsätter attt tömköra Ferry Boko och St Michel Decoy några dagar till. Nya i vagn den här veckan är Isola di Quatro, Jula Extreme, Jula Princess och Mr Creation som alla skötte sig helt ok. Övriga joggar på i fin stil.

Veckans Ris: Inget att gnälla över den här veckan..

Veckans Ros: Unionstravet på Färjestad..

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Dollar Sund på Rättvik, Mad Image och Ågårds Ludde på Åby. Segrar till Dominator på Mantorp, Lovelorn på Åmål och Brasil Boko på Åby. Premielopp för Celina Frecel, Cantab GT och Brilliano FF på Momarken. Charmant  Hornline och Lecompte på Färjestad..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-