• BLOGG

Trandans..

Vi har haft besök av några utsvultna tranor som letar mat i hagarna. Jösses vad dom trumpetar och flacksar runt i hagarna, i släptåg hänger Canadagässen som vaggar runt och fattar ingenting. Sist kommer kajorna precis när smörgåsbordet är bortplockat.. Så har vi då äntligen börjat med intervallträningen, dom flesta låg runt 1.45 tempo trots att det regnat på både tisdag och fredag och var rejält blött och tungt. Lite balansjusteringar krävs till nästa vecka då vi ökar till fem intervaller.. 

 

Veckans Ris: En krånglande vattenpump på lördag kväll gjorde stall och hem vattenlöst, sårbart!!

 

Veckans Ros: Tveklöst till Maharajah's uppvisning i Olympiatravet på Åby..

 

Veckans Resultat: Två andraplatser till Countdown och Ed Rapide på Årjäng..

 

// mats

Bloggarkiv