• BLOGG

Kallt..

Kort sommar? Det har varit riktigt kallt med en isande nordanvind den här veckan. Bara att ladda på med täcken igen. Det har varit bra tryck i hästarna under veckan , förutom två som har ngn infektion på gång. Underkant 1.40 tempo på lätta ben känns riktigt bra. Vi avslutar den här träningsperioden nästa vecka, sedan blir det några dagars vila med nya uppdateringar, avmaskning och några som ska skos!

Veckans Ris: Förhöjd puls på CC Lucky Star och Geisha BR, dom får ta det lugnt några dagar.

Veckans Ros: Björn Goop sopar banan med sina konkurrenter för dagen!

Veckans Resultat: En tredjeplats till treårige Mellby Eye Catcher på .13.8 2140a.. Andraplatser till Elma's Rose på Momarken och Tintin på Axevalla. Segrar till Charmant Hornline på Färjestad och Prawns på Boden.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-