• BLOGG

Kallt..

Kort sommar? Det har varit riktigt kallt med en isande nordanvind den här veckan. Bara att ladda på med täcken igen. Det har varit bra tryck i hästarna under veckan , förutom två som har ngn infektion på gång. Underkant 1.40 tempo på lätta ben känns riktigt bra. Vi avslutar den här träningsperioden nästa vecka, sedan blir det några dagars vila med nya uppdateringar, avmaskning och några som ska skos!

Veckans Ris: Förhöjd puls på CC Lucky Star och Geisha BR, dom får ta det lugnt några dagar.

Veckans Ros: Björn Goop sopar banan med sina konkurrenter för dagen!

Veckans Resultat: En tredjeplats till treårige Mellby Eye Catcher på .13.8 2140a.. Andraplatser till Elma's Rose på Momarken och Tintin på Axevalla. Segrar till Charmant Hornline på Färjestad och Prawns på Boden.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-