• BLOGG

Bra vecka..

Jean Paul vid operationsbordet.. Jean Paul vid operationsbordet..

Återigen riktigt bra träningsvecka, många börjar kännas riktigt starka trots vinterskor och tung bana.. Bra puls och possitiv inställning bådar gott framöver.. Jean Paul vår Italienska tandläkare har varit här och fixat med tänderna på alla samt plockat bort sk vargtänder som sitter precis där käkbettet ska vara, det är mycket viktigt att dom är i ordning i munnen från början det är ju några kilon foder som ska passera under årens lopp.. Kort vila med mätning och uppdaterng nästa vecka innan vi ökar på till nio km, samt tre st som vi ska plocka bort några lösa benbitar på..

 

Veckans Ris: Kentucky Futurity vinnaren Manofmanymissions var dopad och får behålla segern???

 

Veckans Ros: Enorma prestationer av V75 vinnarna Mr Picolit och Qarcio du Chene..

 

Veckans Resultat: Tredjeplatser för Don Capitano på Halmstad, Beauty Cheyenne på Axevalla och Prawns i Kriterierevanschen på Solvalla, Global Mazerine var tvåa på Färjestad, vinnare var Mr Picolit V75 på Färjestad och Miss Shape i Oaksrevanschen på Solvalla..

 

//mats

Bloggarkiv