• BLOGG

Klart..

Amazing Photo Amazing Photo

Så var då grundträningen avklarad. Ytterliggare en vecka med 12 km på fin bana. Lite trötta ben dom sista dagarna är helt ok. 
Kommande två veckor är det lätt joggning 6 km som gäller för att hästarna ska återhämta sig och helst växa lite innan intervallträningen börjar.
Alla har nu sommarskor. Vi väntar på att det sista av vinterpälsen ska ramla av så vi kan ta nya bilder, det borde bli runt påsken om värmen kommer.

Veckans Ris: Vi hann precis få in hästarna innan en rejäl hagelstorm drog förbi. Det dånade i plåttaken samtidigt som åskan mullrade, hästarna var rejält på tå i boxarna!

Veckans Ros: Trots att det är kalla nätter så har det lilla regn som kommit gjort att det börjat bli lite grönt  på gräsmattan!

Veckans Resultat: En tredjeplats till Brasil Boko på Kalmar. Andraplatser till L'amour Printemps på Färjestad, Armagnac på Eskilstuna och Fröken Hallanda på Romme. Segrar till Amazing Photo på Axevalla och Mr Creation på Solvalla.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marianne » Vagn..:  ”Vilken fin sida du har! Vad härligt att kunna följa med i fortsättningen./Electr..”

  • carina österberg » Högtryck..:  ”Roligt att höra att det går bra för Cally. Vi följer med spänning fortsatt infor..”

  • Britt Lindgren » Bra vecka..:  ”Hej! Hoppas du ser denna kommentaren även om inlägget är gammalt. Vart beställe..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Träningsperiod..:  ”Hej! Mats! Björn Goop, the catchdriver of the yrar.Face Time Bourbon.Vilken driv..”

  • Tore Erkén » Träningsperiod..:  ”Fin info om hästar som jag följer: Due Diligence och Dojan.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-