• BLOGG

Datorhaveri..

Datorhaveri har ställt till bekymmer, lämnade in dotorn på service, killen ringde efter ett par dagar och frågade vad det var för stenåldersgrejer jag hade!! Det hade visst hänt en del på fem år.. Isen har frusit till och det är riktigt fint att köra där. Dom flesta går nu tolv km på bra sätt. Olle Goop var här under veckan och vi körde några varv i fem minusgrader och lätt snöfall. Samtliga skötte sig riktigt bra och Olle var nöjd med dagen, han tyckte att hästarna såg fina ut i hull och travade bra.

 

Veckans Ris: - 20 grader då är det tufft nere på isen..

 

Veckans Ros: Till Olle Goop som fick fin utmärkelse på Hästgalan..

 

Två veckors resultat: Tredjeplatser till All In Boko i Finland och Global Nirvana på Solvalla. Andraplatser till Macho Look och Mr Picolit på Åby samt Discovery Håleryd på Halmstad. Segrar till Miss Shape på Solvalla och Shamroc Best på Färjestad.

 

 

// mats

Bloggarkiv