• BLOGG

En sommardag!

Lite gympa i gröngräset när man äntligen slapp att ha täcke på sig ute.. Lite gympa i gröngräset när man äntligen slapp att ha täcke på sig ute..

Det har varit ytterliggare en bra träningsvecka med bra bana. Vi hade lite tur på tisdag då det började ösregna precis när sista jobbet var färdigkört. Stabila 1.35 och 1.40 intervaller med bra puls. Samma tempo även kommande vecka. Trots kylan växer det på åkrarna så blir det bara lite varmare kommer det att bli bra med hö i år, det får växa några veckor till.

Veckans Ris: Strul med internet, men nu är vi på banan igen..

Veckans Ros: En sommardag, alltid något!!

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Otto Misty på Skelefteå, Dominator på Eskilstuna, Global Nirvana på Åby och Reckless i Frankrike. Andraplatser till Tycko Star på Östersund och Bacchus i Frankrike.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-