• BLOGG

Kanonvecka..

Det krävs broddar i skorna när man kör på vinterbanor! Det krävs broddar i skorna när man kör på vinterbanor!

Det har varit en mycket bra vecka, hästarna tränar på bra och utvecklas hela tiden. Isen har varit perfekt och hästarna gillar verkligen att springa på den. Fortsätter att nöta på även kommande vecka, sen kan vi troligen höja träningsdosen för dom som ligger en bit efter.

 

Veckans Ris: Onödigt att det skulle komma två dm tung blötsnö igår..

 

Veckans Ros: Strålande träningsförhållanden..

 

Veckans Resultat: Stella Rhode kvalade på Färjestad på tiden 1.23.0 Tredjeplatser till Hubbub på Eskilstun och Miss Shape på Solvalla. Andraplatser till Ed Rapide och Shimona på Färjestad, Mad Image på Axevalla och Isac Roc på Åby.Vinnare är Mr Picolit och Jacques på Åby, V75 seger på Romme till Global Nirvana..

 

// mats

Bloggarkiv