• BLOGG

Laddat..

Jula Club Jula Club

Efter några dagars vila är det nu riktigt laddat i stallet. Alla hästar är nu uppdaterade och vi fick till nya bilder på alla, då det var skapligt väder några timmar på lördagen var det bara att prova. Bilderna kommer under veckan. Nu kommer vi att öka på till nio km på Brilliano FF, Star Above OP, Entertainer C, Celina Frecel, Challenge Hornline, From Rosemary, Cantab GT, Edlance, Dynamite Vick, Island Three, Bachus, Jula Club och New Generation. Sex km för Lecompte, Ramona Win, Natalie Win och Charmant Hornline. Bonbon och Bombe de Touchyvon får öva på ett tag till. Federico Cortesi kom från Italien och körde några varv med sin fine Star Above OP.

 

Veckans Ris: Dancing Silas har lämnat vår träning..

 

Veckans Ros: Till Bengt som fixade foton på hästarna med kort varsel..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats till TX Zoogood på Bollnäs. En andraplats till Latitude Broline på Jägersro. Segrar till Global Nirvana på Axevalla och Junior Troy på Åby..

 

 // mats

Bloggarkiv