• BLOGG

Elitloppet..

Timoko och Björn Goop lurade upp övriga kuskar på läktaren i Elitloppet 2017!! Timoko och Björn Goop lurade upp övriga kuskar på läktaren i Elitloppet 2017!!

Efter en mycket bra träningsdag på tisdag med ett tempo underkant 1.40 så har hästarna fått gå ute och plockat i sig lite gröngräs i solen och bara tagit det lugnt. Symphonic Julius och Joker är numera valacker.
Alla är nyskodda och uppdaterade på hemsidan.
Vi kör på kommande vecka i samma tempo innan vi sänker tider. Great Winner körs 12 km långsamt några veckor framöver.
Vi provar att få till nya bilder veckan före midsommar.

Veckans Ris: Det blev dryga böter i försök och final till flera kuskar och tränare..

Veckans Ros: Många fina prestationer, men Bold Eagles försöksvinst är väl ändå ngt i hästväg..

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Mellby Estella och New Generation på Solvalla. Andraplats till Time is Money på Solvalla. Seger till St Michel Decoy på Klosterskogen.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-