• BLOGG

Riktigt varmt..

Rekordskörd blev det, 1 år med eget hö! Rekordskörd blev det, 1 år med eget hö!

Full fart den här veckan. Målning av stallet utvändigt, hökörning och så har vi avslutat ytterligare en träningsperiod. Tisdagsjobbet körde vi 1.35 på bra sätt medan vi körde 1.40 på fredag då banan var mycket lös och termometern visade på närmare 32 grader, det såg mer ut som sandstorm i Sahara när vi körde, ingen höjdare att ligga bakom. Avmaskning, skoning, mätning och uppdatering av hemsidan kommer löpande under veckan. Besök under veckan av Björn Aideheim, Leif Ledel och Håkan Schullström som tittade till sina fina New Rae, Othello Brodde och Ragazzo da Sopra.

Veckans Ris: Ingen höjdare att sko i denna värme och med broms som attackerar från alla håll.

Veckans Ros: Årets första treårsseger till debuterande MT Kingofthehill 1.15.7 2140 m voltstart, nytt banrekord från utvändigt ledaren på Lindesberg..

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Bombe de Touchyvon i Frankrike, Global Investment och Island Two på Arvika. Andraplatser till Prawns på Lycksele och Cummin på Arvika. Seger till MT Kingofthehill på Lindesberg.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-