• BLOGG

Mycket nu..

Johan Roc Johan Roc

Det har varit lite påställt under de två senaste veckorna. Nytt vet besök hos Tornell i Ängelholm.  Många nya ägare har varit här och tittat på sina hästar. Jan Olov Persson besökte oss under veckan, han hade mycket intressant att berätta om sin verksamhet. Cantab GT och Dynamite Vick tränar på i fin stil. Vi har satt New Generation, Jula Club, Island Three, Edlance, Brilliano FF, Star Above OP, Entertainer C och Celina Frecel för vagn och dom joggas tre km på ett bra sätt. Övriga är klara att sättas i vagn under nästa vecka..

 

Veckans Ris: Kopiöst blött nu igen..

 

Veckans Ros: Johan Roc försöksvinnare i Breeders Crown för 3 åriga hingstar..

 

Veckans Resultat: Danonino Boko och Island Two kvalade på 1.20.4 på Färjestad. Tredjeplatser till Tamila Pearl och Global Investment på Åby, Hubbub på Mantorp. En andraplats till Qelque Part på Färjestad. Segrar till Pebbly på Årjäng, Uroy på Färjestad, Valnes Disa på Mantorp och Johan Roc på Axevalla..

 

// mats

Bloggarkiv