• BLOGG

Tjuvstart..

Apalachicola i sina första intervaller! Apalachicola i sina första intervaller!

Vi har lagat tjälskott och harvat banor och med riktigt varmt väder så har även hagarna torkat upp. Vi tjuvstartade med några intervaller på lördagen och det var mest för att hästarna skulle vänja sig vid ny utrustning och vid att springa tillsammans på rakbanan, lite nya skuggor och rosa elefanter i dikena.. Alla rörde sig i ca 1.50 tempo med bra puls. Trond Storbåten från Norge var här och tittade på Wilma Creation när hon gick jobb. Även Mikael Dahlberg kom förbi och tittade till sin Island Two. Nu kör vi på med fyra  intervaller även nästa vecka i ungefär samma tempo.

 

Veckans Ris: Absolut inget att gnälla på den här veckan..

 

Veckans Ros: En trippel till Olle Goop var riktigt snyggt..

 

Veckans Topp Tre: Apalachicola, Danonino Boko, Dominator..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Global Mazerine på Åby, en andraplats för Bowie Boko på Åby och segrar till Cherry Zon och Brasil Boko på Färjestad..

 

//mats

 

Bloggarkiv