• BLOGG

Derby..

Claudia BR vinnare av Derbystoet 2014 i Norge.. Claudia BR vinnare av Derbystoet 2014 i Norge..

Full fart på tömkörningen, alla tar nu styrning och vi kan öka på med dressyrkörning några dagar innan dom är klara att sätta i vagn..

Veckan Ros: Derbyhästarna:
Seger i Derbystoet för Claudia BR som även blev miljonär, tredjeplats till Conquestador BR som även han klev över miljonen intjänat. Reckless spurtade sylvasst till en fjärdeplats på 1.12.7 Dominator knep sjätteplatsen även han på en 12 tid..

Veckans Resultat: Tredjeplatser till New Generation på Färjestad och Otto Misty på Skellefteå. Andraplatser till Bombe de Touchyvon i Frankrike och Frans Håleryd på Tingsryd. Seger till Junior Troy på Åby. Premielopp avklarade för St Michel Decoy 1.25 på Jarlsberg, Jula Princess 1.29 och Jula Extreme 1.29 på Färjestad..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-