• BLOGG

Midsommar..

Det ska börjas i tid... Det ska börjas i tid...

Vi körde långsamt på måndag och intervaller på tisdag. Sedan har det varit rast vila med avmaskning och skoning, har några kvar som blir klara på måndag. Hemsidan uppdateras så fort jag blir klar. Vi ska även försöka få till nya bilder men det har dammat så det har inte gått.

Veckans Ris: + 8 på midsommarafton..

Veckans Ros: Jean Paul har varit här och fixat tänderna på alla 2 åringarna..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Stelle Rhode på Arvika. En andraplats till Island Three på Färjestad. Segrar till Jula in Focus på Färjestad, Cummin på Solvalla, New Generation på Axevalla, Reckles på Rättvik och Global Investment på Årjäng..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-