• BLOGG

Riktigt laddat..

Isen plogas med fyrhjuling! Isen plogas med fyrhjuling!

Nu är alla hästarna vaccinerade, nyskodda och mätstickan har varit framme. Det var betydligt lugnare tillväxt på dom flesta nu, några har växt 2-3 cm annars som sagt betydligt lugnare. Det är faktiskt många som inte ens satt vinterpäls än?? Några har börjat släppa det lilla som är. Banan är kanonfin med bra med is på. Nu har det kommit lite pudersnö och då blir dom alldeles vilda i hagen med svanslyft och krumsprång. Vi har även plogat isen på sjön men isen är bara 15-22 cm så vi får vänta några dagar till innan vi kan köra där. Nu kommer vi att köra tolv km resten av vinterträningen, fyra st får gå nio km tre veckor till.

 

Veckans Ris: Nåddes av det trista beskedet att Perfect Love har fått sluta sina dagar efter en lång tids sjukdom, han drabbades i höstas av balansproblem som har förvärrats utan att man hittat orsaken..

 

Veckans Ros: En ensam vinnare på V75 magiska 56 miljoner..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Offside på Åby, segrar för Tamila Pearl på Åby och Mountain Dew på Solvalla..

 

//mats

Bloggarkiv