• BLOGG

Frankrikes monster...

Monstret från Frankrike - Ready Cash. Monstret från Frankrike - Ready Cash.

Så var då årets upplaga av Prix D'Amerique avgjort och trots att Maharajah gjorde ett topplopp så kunde han inte växla tempo när Ready Cash trampade gasen i botten, det känns inte helt fel att sitta med en välskapt ettåring efter Ready Cash i stallet idag.

Fortsatt mycket bra träning på isen, tre stycken går nio kilometer och ser allt bättre ut, övriga klarar sina tolv kilometer på ett riktigt bra sätt. Nöter på en vecka till innan det blir skoning och ny mätning.

 

Jonny Sörgård och Björn Rishaug kom från Trondheim och tittade på Bono BR som var snäll som ett lamm, dagen före möblerade han om en speedcart till oigenkännlighet!! 

 

Veckans Ris: Ingenting att gnälla på.

 

Veckans Ros: Prix D'Amerique vinnaren Ready Cash.

 

Veckans Topp Tre: Johan Roc, Valnes Disa, Quelque Part.

 

Veckans Resultat: En andra plats för Edel på Färjestad, seger för Nirvana på Färjestad, seger för Sidi Bouzid och Holger Roc på Mantorp, Jaques tvåa och Muscles of Gold trea på Solvalla, Princess Diamond vann på Örebro, Global Investment vann på Halmstads V75:a och Pebbly vann på Solvalla.

 

/mats

Bloggarkiv