• BLOGG

Norska Kriteriet...

2010 års Norska kriterievinnare Muscles Wiking BR är upptränad av oss. 2010 års Norska kriterievinnare Muscles Wiking BR är upptränad av oss.
Att ha en häst i Kriteriet är stort men att ha en som är så totalt överlägsen sina kullkamrater händer minsann inte ofta... vi gratulerar kretsen kring treåriga Muscles Wiking BR till över 2 miljoner insprunget i år!!

Rekommenderar er att se loppet på Norska Rikstoto Direkte (klicka på bilden här till höger) och välj söndag och sedan lopp 10, de sänder i HD kvalité, jämför det med ATG sedan...... loppen från idag finns kvar gratis en vecka framåt.

Tömkörningen fungerar riktigt bra, inga förbrytare gör att det flyter på bra, börjat att köra sex kilometer sista dagarna med dom som har kommit längst.

Olle och Björn var och tittade på ettåringarna när dom åkte hem från Bjerke och de såg belåtna ut.
 
Veckans Ris: Norska vägar med femtioelva rondeller överallt..
Veckans Ros: Bjerkes Kriterie och Derbydag var stor sport..
 
Veckans Starter: Seger för Jaques på Årjäng, monteseger för Chip Destroyer i Frankrike, Lotto och Dunder Nalan var trea på Solvalla, The Man segrade på Åby, Trophy Launcher var tvåa på Åby, seger på V75 för Discovery Håleryd på Åby, seger för KLM Brooklyn på Bjerke och 2010 års Norske Kriterievinnare Muscles Wiking BR på Bjerke.
 
//mats

Bloggarkiv