• BLOGG

Copenhagen Cup..

Mr Picolit visade fina takter redan som tvååring! Mr Picolit visade fina takter redan som tvååring!

Alla hästar är nu uppdaterade. Det var inte så många cm som dom har växt men många kilon med muskler har det blivit. Vi körde intervalljobb efter 1.38 den här veckan. Dom som har gått motion börjar samtliga gå lätta intervaller nästa vecka.

Veckans Ris: Powerful Man som slog över i passgång 200 kvar på Färjestad med minst en tredjeplats klar..

Veckans Ros: 3 åriga Apalachicola kvalade på 1.20 på Färjestad.

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Shamroc Best på Örebro, Preludio AS på Mantorp, June Avenue på Årjäng, Ågårds Ludde och Global Investment på Åby. Andraplatser till Candier på Färjestad, Latitude Broline på Romme och Countdown på Åmål. Segrar till Junior Troy på Årjäng och Copenhagen Cup vinnaren Mr Picolit..

// mats

Bloggarkiv