• BLOGG

Toppjobb..

Skönt att få av vinterskorna! Skönt att få av vinterskorna!

Efter att ha satt på sommarskor på samtliga så körde vi intervaller på fredgen, banan var helt perfekt för första gången i år. Hästarna var riktigt laddade och det kändes på samtliga att det fanns mycket att köra med då alla gick sina sex intervaller runt 1.45 på spänstiga ben, bra puls med bred marginal! Karl Johan Blank från Skara var här och tittade när Jula In Focus gick ett toppjobb! Alla hästarna är nu uppdaterade, ngn cm har dom växt men mest syns det på att dom blivit ordentligt musklade sedan vi började med intervallträningen..

 

Veckans Ris: Sol, regn, snö, och minusgrader, kallas väl Aprilväder..

 

Veckans Ros: Commander Crowe tog imponerande årets första storloppsseger i Sverige..

 

Veckans Topp Tre: Claudia BR, Cummin, Danonino Boko..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Mr Picolit på Mantorp, andraplatser för Bowie Boko och Jaques på Färjestad samt seger för Powerful Man på Biri..

 

//mats

Bloggarkiv