• BLOGG

En vecka kvar..

Bara en vecka kvar till Elitloppet!
Så har vi avslutat en ny träningsperiod. Full träning har det varit, vi börjar krypa under 1.40 strecket nu på samtliga. Tandläkaren var här och slipade till garnityret och plockade bort några vargtänder som växt ut sent. I slutet av veckan så lämnade alla Palemahästarna, vi tackar och önskar lycka till! Nu blir det några dagars vila med grönbete, skoning och mätning samt uppdatering på hemsidan.

Veckans Ris: Det börjar bli riktigt torrt nu i skog och mark!

Veckans Ros: Jean Paul som fixat tänderna på alla hästarna!

Veckans Resultat: Great Winner kvalade på 1.18.7 på Färjestad. En tredjeplats till Symphonic Joker på Örebro. Andraplatser till Ferry Boko på Färjestad och Bacchus i Frankrike.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-