• BLOGG

Rekord..

Mr Picolit vinner Bergslagsloppet på nytt banrekord.. Mr Picolit vinner Bergslagsloppet på nytt banrekord..

Arvikafotografen fixade nya fina bilder på hästarna under veckan. Vi har börjat sänka tider den här veckan och vi ligger runt 1.32 - 33 tempo med bra puls. Det är många som växer mycket för dagen och lägger på sig rejält med muskler.

Veckans Ris: Apalachicola fungerar inte för dagen och fick följa med hem för rehab..

Veckans Ros: Sex hästar på pallen i Lindesberg samma tävlingsdag är nytt rekord..

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Global Pearl, Conquestador BR på Lindesberg och Global Investment på Arvika. Andraplatser till Charmant Hornline, Tycko Star, Cummin på Lindesberg och Offside på Arvika. Segrar till Claudia BR på Jarlsberg, Mr Picolit på Lindesberg, Danonino Boko på Årjäng och Nearly Nine Feet på Arvika.
// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-