• BLOGG

Fina rundor..

 Hästarna får jobba hårt i backen på Vincennes Hästarna får jobba hårt i backen på Vincennes

Det har varit en ny bra träningsvecka trots att det varit mycket kallt så har vi tränat på rejält. Alla utom Star Above OP (han hoppade ur hagen och sträckte sig) har körts mellan nio och tolv km på isen med bra spänst och puls. Det blir en vecka till för dom som går nio km sen är dom klara för att gå fullt.

 

Veckans Ris: Bortkörningen av Ready Cash och den svenska insatsen, Maharajah fick väl dubbelsidig lunginflamation när Nivard styrde på!!

 

Veckans Ros: Det franska gardet är inte att leka med på sin hemmabana..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats till Mad Image på Åby. Andraplatser till Magic launcher på östersund, Global Mazerine och Macho Look på Halmstad. En Solvalla dubbel till Miss Shape och Latitude Broline..

 

 

// mats

Bloggarkiv