• BLOGG

Over and out!

Treåriga Mellby Glorious tog andra raka på Rättvik! Treåriga Mellby Glorious tog andra raka på Rättvik!

Vi har avslutat med en riktigt tuff träningsvecka då banan varit mycket lös. Hästarna har gått 6 * 800m i 1.32 -33 tempo med en puls runt 80. Kommande vecka blir det några dagars vila med skoning, avmaskning, mätning och löpande uppdatering på hemsidan. 

Veckans Ris: Sverige chanslösa mot England i kvarten!!

Veckans Ros: Ny träningsperiod avklarad på mycket bra sätt!

Veckans Resultat: Tredjeplatser  till Elmas Rose på Årjäng, Mellby Free på Solvalla och Lecompte på Lindesberg. En andraplats till Deepstack i Frankrike. Segrar till CC Loverboy och Mellby Glorious på Rättvik och Silent Hill på Halmstad.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-