• BLOGG

Nya bilder..

Ferry Boko Ferry Boko

Så var första träningsperioden avklarad på ett mycket bra sätt. Alla är friska utvecklas både mentalt och fysiskt. Samtliga ligger bra i puls. Det är suveränt att vi kan köra utan broddar i skorna och med lite flyt klarar vi nån vecka till som det ser ut. Hästarna får vila några dagar nu och ladda batterierna inför kommande sexveckors träningsperiod. Hemsidan uppdateras löpande under veckan. Vi kommer att köra på ett antal ton med nytt material på banan under veckan. Det är ca fem cm is på sjön..

Veckans Ris: Bara en på pallen den här veckan..

Veckans Ros: Arvikafotografen som fixat nya bilder på hästarna..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Countdown på Åby..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-