• BLOGG

Wikingen regerar...

Prisutdelningen på Norges Hästgala. Prisutdelningen på Norges Hästgala.

Det har varit en helt perfekt vecka, - 6 och strålande sol samt full körning på isen, hästarna är friska och känns allt starkare för varje träningspass, dom som hade feber  har körts 9 km utan problem så dom kommer att gå 12 km nästa vecka, övriga har körts 12 km och det var inga bekymmer med bra puls och fin spänst.. 

Annars är det Muscles Wiking BR som stått för rubrikerna under den Norska Travgalan så dominerade han totalt med fyra priser med Årets Häst som russinet i kakan.. Stort grattis till ägare och tränare..

 

Veckans Ris: Hästarna har börjat släppa vinterpälsen, det kan vara två månader kvar till vår??

 

Veckans Ros: Muscles Wiking BR

 

Veckans Topp Tre: Perfect Love, June Avenue, Johan Roc.
(Countdown) har varit med nästan alla veckor på Topp 3, och skulle varit det denna vecka med, men jag petar bort honom nu ett tag från förstaplatsen, han är precis lika bra som tidigare men nu får han stå utanför topplistan ett tag.

 

Veckans Starter: Ninotchka och Muscles of Gold var tvåa på Axevalla, Shamroc Best och Eyeshadow var trea på Axevalla, Shimona var trea på Solvalla samt seger för TX Almabell på Åby..

 

//mats

Bloggarkiv