• BLOGG

Första treåringen..

En service vecka! Det har torkat upp i hagarna och hästarna har laddat batterierna. Alla har fått sommarskor och är uppdaterade på hemsidan. Överlag så är det liten tillväxt på samtliga hästar vilket är normalt under den sista tunga träningsperioden. 
Cocoa Avenue och Ronja Boko har varit hos tandläkaren.
En väghyvel har fixat vägar och banor. Nu har tjälen gått ur marken så det går att byta staketstolpar, stor renovering av hagar är ett måste!
Vi kör igång med intervaller kommande vecka

Veckans Ris: Fortfarande minusgrader på nätterna!

Veckans Ros: Aurora Palema blev första vinnaren av våra treåringar 2019!

Veckans Resultat: En tredjeplats till Mellby Eye Catcher på Mantorp. Segrar till Symphonic Ida på Mantorp och Aurora Palema på Axevalla.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-