• BLOGG

Vårdagjämning..

Det har varit blött och tungt den här veckan. Banan och hagarna återfryser på nätterna så det torkar väldigt sakta. Det har blåst sista dagarna så lite bättre har det blivit.
Vi har nu skruvat ur brodden i framskorna.
Hästarna har varit lite slitna och trötta i slutet av veckan när dom nu fått jobba ordentligt. Några har en del vinterpäls kvar, men den bör väl försvinna dom närmsta dagarna om det blir lite varmare.
Vi går in i sista träningsveckan med 12 km nu sen är grundträningen avklarad.
Sven Larsson var på besök och tittade till sin fine Born Winner.
Det var alldeles för blött för att få till några foton på hästarna, men vi provar igen så fort det går!

Veckans Ris: Sliter med en del skav och mugg i blötan!

Veckans Ros: Fullt tryck på flyttfåglar som anlänt den här veckan. Det har kommit Tranor, Svanar, Canadagäss, Hägrar, Tofsvipor, Änder, Starar och ett flertal Hökar!

Veckans Resultat: En tredjeplats till Conquestador BR på Forus.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-