• BLOGG

Vår..

Vi har haft en hjullastare med sidovinge här som plogat bort snöplogskanterna på banorna. Nu är det ren isbana kvar. Det har tinat på några ställen där det kommit fram grus men så länge det är plussgrader så är det lugnt.
Så har vi då joggat igång lite lugnt i några dagar. Alla är pigga och friska så nu kör vi på för fullt med 12 km kommande veckor. Sven Larsson har varit här och tittat till sin fine Born Winner.
Alla hästar är strax uppdaterade på hemsidan.

Veckans Ris: Många av hästarna har börjat släppa vinterpälsen vilket är i tdigaste laget för det är väl inte vår än?

Veckans Ros: Värmlandsskogarna har fyllts med rallyentusiaster under några dagar med flera fina resultat av hemmaåkare!

Veckans Resultat: En seger till Mr Creation på Mantorp.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-