• BLOGG

Mycket snö..

Här ligger vi i lä!! Här ligger vi i lä!!

Två rejäla snöväder ramade in en kall vecka. Trots mycket snöröjning så har det varit full träning hela veckan. Normalt så brukar det vara lite trötta ben så här i slutet av en träningsperiod men det är inte det minsta tecken på det. Alla är fortsatt helt på topp. Sista veckan med 9 km innan det blir några dagars paus.
Isco Bridgeman har blivit av med kulorna och får ta det lugnt några dagar. 

Veckans Ris: Årets lägsta temperatur med - 27,9 i Arvika under veckan!

Veckans Ros: Många har börjat släppa vinterpälsen, är det vår på gång kanske?

Veckans Resultat: En tredjeplats till Ferry Boko på Mantorp. Andraplatser till Farouk BR på Solvalla och Mr Creation på Romme.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-